Idézet
Emlékszem, hét éves voltam, amikor kaptam egy szerepet egy darabban, és azt gondoltam: Milyen izgalmas!

(Alan Rickman)

In Memoriam
ARF
Buttonjaink
Oldaltérkép Hírkategóriák
Hírarchívum
Cikk beküldése
Szabályzat!

Szórakozás

Idézetek
Cikkek
Puzzle-ok
Winamp skinek
Autogram


Köszönet érte leona5266-nak!
London

Ismertető
Képek
Londoni élet
Linkek
London live

Trafalgar Square
Big Ben
Central London
London Eye
Covent Garden
St Pauls' Cathedral
Paddington and Hyde Park area
Lloyds of London
Tévéfigyelő

Oldal info


Nyitás: 2006.09.22.
Kapcsolat: lilyanjudyth[kukac]gmail.com
Szerkesztők:
Ivy, Lilyanjudyth, Kyra, Meli, Windelitte
Layouts:
Version 15 - In Memoriam
Böngésző: Mozilla Firefox
Források:

Nyilatkozat:
Az oldal nem áll semmilyen kapcsolatban Alan Rickmannel, nem hivatalos rajongói oldal. Az itt található grafikus anyagokat, illetve saját készítésû szövegeket más oldalra feltenni engedélyünk nélkül tilos!

Site Meter
Szabályzat

Fórum szabályzat


Hozzászólási szabályok1. A megfelelő topicba írd a hozzászólást, mert különben OFF-nak számít, és a nem témába vágó hozzászólásokat töröljük. A személyes jellegű ügyek megtárgyalására használd a privát üzenet funkciót (PM) vagy az OFF-topicokat.

2. Ha OFF-oltál, tartsd szem előtt, hogy hét ilyen hozzászólás után figyelmeztetést kapsz, tíz után pedig törlünk az oldalról. A fórum lényegi eleme, hogy a témákat csoportosítjuk, és fontos, hogy mindenki az adott témában szóljon hozzá egy topikhoz. Ha beszélgetni van kedved, erre ott a dumaláda.

3. Kérünk, próbálj meg normális stílusban írni. Ne használj hivalkodó színeket hozzászólásod díszítésére, mert ezek nagyon megnehezítik az olvasást (és moderálni fogjuk).

4. Ha bárkivel nézeteltérésed akad, próbáld meg kultúráltan rendezni. Sorozatos káromkodás, trágár szavak használata, mások sértegetése esetén először figyelmeztetés jár, majd - ha a felhasználó továbbra sem fékezi magát - a hozzászólások ill. a felhasználó törlése mellett dönthetünk.


 

Új téma létrehozása1. Ha szeretnél új témát létrehozni, mindenképp nézz körül, mert lehet, hogy már létezik az adott témával foglalkozó topik.

2. Mindenképpen jelezd a szándékod egy adminisztrátornak, aki nyugtázza, hogy létrehozhatod az adott témában a topikot – ellenkező esetben a topik törlésre kerül. 

Közösségi szabályok1. A fórum végsősoron olyan hely, ahol megosztjuk egymással információinkat, véleményünket. Ezért, ha valamire választ szeretnél, kérdezz, de ne követelőzz, és ne türelmetlenkedj.

2. Légy kedves és korrekt a többiekkel. Az újonnan érkezett tagokat ne ijeszd el kínos témával vagy gorombasággal. A legtöbb új tag fél attól, hogy nem fogadják el; segítsük számukra a beilleszkedést!

3. Igyekezz senkit sem kínos helyzetbe hozni. Magánügyeket ne tárgyalj ki a nyilvános topikokban; azt a felhasználót, aki a többiek magánélethez fűződő jogait megsérti, vagy rosszindulatúan kibeszél másokat a fórum nyilvánossága előtt, az adminok mérlegelés után törölhetik.

4. Ne élj vissza mások jó szándékával! Egyszerre csak egy felhasználóneved legyen. Akiről kiderül, hogy egyszerre több néven írogat, vagy másnak (esetleg egy másik felhasználónak) adja ki magát, mint aki valójában, azt kénytelenek vagyunk törölni a regisztráltak közül. Sajnos volt már erre példa.

5. Ha esetleg úgy látod, hogy egy adminisztrátor visszaél jogaival, ezt azonnal jelentsd a főadminsztrátornak.

 


 

Ami szigorúan tilos:1. Ne hirdess oldalakat, más honlapokat a fórumban!

2. Szigorúan tilos a trágárságok, alpári kifejezések használata!

3. Ne tegyél közzé illegális dolgokat, legyen az akár link vagy letöltés!

4. Szigorúan tilos másokat politikai, etnikai vagy faji alapon támadni, vallásos meggyőződésében megsérteni.


A fenti szabályok megszegése fórumüzeneteid eltávolítását, illetve azonosítód és IP-címed azonnali kitiltását vonhatja maga után, korlátlan időre.

 

 

AloldalainkElit partnerek
Jelentkezz bátran e-mailben/fórumban!

Látogató
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 274
Legújabb tag: tiojebump35
Legutóbbi látogatók
tiojebump3514 hete
onaneoka14 hete
Adora16 hete
Lilyanjudyth16 hete
Marion16 hete
Meli27 hete
YasueSensei29 hete
Tom Riddle37 hete
Windelitte41 hete
0monika051 hete