Dumaláda
Ivy
05-03-2010 18:30

Adminisztrátor

Regisztrált: 13.06.07

Marion írta:

Azt hiszem itt az oldalon, minden nőszemély szivesen hagyná magát "majdnemfellökni" Alan által, és kiengesztelésűl minimum egy dedikált fotó járna. Wink
Grin

A magam részéről akár át is gyalogolhatna rajtam! Haha

Viccen kívül: az ilyen vásárolt autogrammok legfeljebb csak gyűjtőknek érhetnek valamit. Egy rajongónak igazából az a kb. 3 másodperc adja az értékét, amíg rajongásának tárgya közelében lehetett, amíg megtörtént az aláírás.
"If people want to know who I am, it's all in the work."

Marion
06-03-2010 20:21

Tag

Regisztrált: 26.08.07

Lilyanjudyth írta:
Én kértem egyszer levélben, és adtak egyszer élőben. XD

Levélben David Duchovny - anno odáig voltam az X-Aktákért, egy hónap múlva meg is jött Amerikából a levél, odáig, meg vissza voltam érte. Love

Élőben meg hát... tudjátok, ott van az aktuális topicban. XD

Brr, egy igen emlékezetes jelenet volt, ugye. Grin

De amikor mi voltunk, azért az nagyon lightos volt. A bátrabbak mentek előbbre Alanhez, míg a gyávábbik része maradt a végén. Alan csak nézett kezében a tollával, mi meg Ardennel egymást bökdöstük pár méterrel odébb, hogy megmozduljunk és odamenjünk... Jaj istenem... annyira gyáva voltam. XD Arden, csuklasz? XD

Valahogy nem keverednék a fenti szituációba, sőt nem is viselkednék így. Gyogyo

Igen!
Vannak az életünkben olyan fontos események amiket érettebb fejjel újragondolunk, .....hogyan viselkedtünk akkor és most mit tennénk, ugyanabban a szituációban!

Most hogyan viselkednél, hogyan reagálnád le ugyanazt a szituációt, ..ha nem túl személyes a kérdés?Smile

Marion
06-03-2010 20:33

Tag

Regisztrált: 26.08.07

Szerintetek tarolni fog az Oscar ceremónián az Avatar?

Mit gondoltok arról, hogy ki lesz a legjobb női és férfi szinész?
Lehet, hogy rosszúl emlékszem de Helen Mirrent ismét jelölték a dijra!

Van arról infrmációnk, hogy Alan megszokott jelenni ezen az eseményen?Toprengamp;

Edith
06-03-2010 21:10

Tag

Regisztrált: 31.12.09

az Avatar tuti befutó, bár nekem egyáltalán nem tetszik. nem igazán vagyok híve az ilyen animációs izéknek.
vagy normális, színészekkel készített film vagy rajzfilm. de az ilyen digitális izéket nem szeretem.

i438.photobucket.com/albums/qq102/Windelitte/ar/00aa0kd7_wwwkepfeltolteshu_resize.jpgi438.photobucket.com/albums/qq102/Windelitte/ar/002s3k8g_wwwkepfeltolteshu_.jpg

Nikit
07-03-2010 14:12
Tag

Regisztrált: 04.11.06

Sziasztok!
Hú, milyen rég jártam erre.
Szerintem az Avatar nagyon ott van, pedig én sem szerettem soha az animációs filmeket. Mondani valója is van, és a látvány sem semmi.Gondol
http://nikit.gportal.hu

http://nikit.gportal.hu
Nala
07-03-2010 19:56

Tag

Regisztrált: 28.01.10

Ha jól emlékszem valahol írtátok, hogy Alan egy blogozó bulijában az Avatarról beszélgetett valakivel...Toprengamp; talán érdekli annyira, hogy még az Oscar ceremóniát sem hagyja ki? Wink

Ivy
08-03-2010 07:56

Adminisztrátor

Ahogy 100 %-ig biztos voltam benne: nem az Avatar nyerte az Oscart.

http://www.fn.hu/...tt_avatar/

Szerintem Alan csak akkor jelenik meg egy ilyen díjkiosztón, ha valamiért érintetta dologban. Értsd: díjazott, díjátadó, egyéb közreműködő.
Szerkesztette: Ivy - 08-03-2010 07:57

Ivy
08-03-2010 08:00

Adminisztrátor

A témához még annyit: bár nem láttam a filmjét, de örülök Sandra Bullock Oscarjának, amit most eltehet az Arany Málna mellé, amelyet szintén neki ítéltek, s tiszteletre méltó módon személyesen vett át.

Edith
08-03-2010 08:53

Tag

Ivy írta:
Ahogy 100 %-ig biztos voltam benne: nem az Avatar nyerte az Oscart.

http://www.fn.hu/...tt_avatar/

Szerintem Alan csak akkor jelenik meg egy ilyen díjkiosztón, ha valamiért érintetta dologban. Értsd: díjazott, díjátadó, egyéb közreműködő.

végülis nem meglepő, hogy csak a látványokért kapott díjat az Avatar. mivel szereplő egy sem volt benne.
a rendezésért pedig már azért lehetett tudni, hogy az a nőci nyer. ha jól tudom, ő volt az, aki talán a Golden Globe-on a volt férjével volt versenyben.
i438.photobucket.com/albums/qq102/Windelitte/ar/00aa0kd7_wwwkepfeltolteshu_resize.jpgi438.photobucket.com/albums/qq102/Windelitte/ar/002s3k8g_wwwkepfeltolteshu_.jpg

Lilyanjudyth
08-03-2010 17:10

Főadminisztrátor

Regisztrált: 22.09.06

Marion írta:

Most hogyan viselkednél, hogyan reagálnád le ugyanazt a szituációt, ..ha nem túl személyes a kérdés?Smile

Tekintettel arra, hogy angol tudásom még mindig egy nulla, és Alan még mindig olyan hatalmas, félelmetes hangú, biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan gyávácska lennék. Grin
i102.photobucket.com/albums/m106/Lilyanjudyth/sign/adriana_sign_lily.jpg

www.alanrickmanfan.hu
Lilyanjudyth
08-03-2010 17:12

Főadminisztrátor

Regisztrált: 22.09.06

Ha már Avatar, láttátok Ben Stiller fain sminkjét? Haha Haha Haha
i102.photobucket.com/albums/m106/Lilyanjudyth/sign/adriana_sign_lily.jpg

www.alanrickmanfan.hu
Nora
08-03-2010 17:27

Tag

Regisztrált: 18.04.09

Lilyanjudyth írta:
Ha már Avatar, láttátok Ben Stiller fain sminkjét? Haha Haha Haha

Fekverohog
i719.photobucket.com/albums/ww193/kiralynora/20100308benstille2.jpg
"A kapcsolatok sokkal zavarosabbak tudnak lenni, mint a szabályok, de a szabályok soha nem fognak választ adni a szív fontos kérdéseire."
William Paul Young

Ivy
10-03-2010 21:09

Adminisztrátor

Mit szóltok (már aki kedveli a műfajt), hogy Az Operaház Fantomjához folytatás készült?

http://kulturport...folytatasa

Windelitte
10-03-2010 21:38

Adminisztrátor

Regisztrált: 11.09.08

Olvastam már róla... Letölt... khm izé megvettem az albumot, de egy dal sem fogott meg... Zavart

Ha érdekelnek a részletek, íme a NAGYON SPOILERes tartalom: http://www.vivala...nguage=HUN

És egy videóklip:

YouTube Videó

S'il faut mourir
Sur nos steles je veux graver
Que nos rires ont berné
La mort et le temps

Ivy
11-03-2010 08:22

Adminisztrátor

Köszi, Wind! Smile
Mikor olvastam az eredeti regényhez írt folytatást, aztán most, hogy olvastam, illetve hallottam erről a musical folytatásról, az lett a határozott véleményem, hogy ez egy olyan történet, amit nem kell(ene) folytatni.
Egyébiránt nekem Michael Crawford az egyetlen és örökös Fantom, és kész. Smile

Emyke
11-03-2010 09:58

Tag

Regisztrált: 08.02.10

Windelitte írta:
Én életemben egyetlen aláírást kértem, illetve nem is kértem, egyszerűen csak kaptam, méghozzá Jenson Buttontól, mikor még csak kishal volt a Forma 1-ben. Történt ugyanis, hogy a Mátyás templom körül kóricálva majdnem fellökött engem fényképezés közben, és hogy gyorsan jóvátegye, előkapott egy fotót, és ráfirkantotta a nevét. Vicces volt, mert csak a fotón lévő öltözéke alapján jöttem rá, hogy ki ő, majd bólogattam, hogy igen, fogom nézni a futamot. Smile

Próbáltam még kérni a barátnőm kislányának Dolhai Attilától, de ő lerázott. Zavart

Sorry, ha lemaadok az itteni témákkal kapcsolatban, de azért igyekszek...
Nagy F1 rajongó volnék, és annak idején mikor Michael Schumi visszavonulót fújt, tökre boldog voltam, hogy sikerült aláírást kapnom tőle, igaz csak rajongói levélben, de úgy kettőt is. Jó sokára kaptam választ, és nagyon örültem,mikor a postás hozta. Amikor itt volt a Schumis focimeccs, ismerőseim is kaptam nem is egy alírást tőle, a Puskásban történt, és a haveromnak volt egy ottani ismerőse, aki Schuminak adta a dedikálandókat.én meg nem adtam oda semmit, hogy arra írjon alá. S a meccs végén tökre meghatódtunk, hogy aláírta nekünk a képeket. Sosem voltam oda az autogramgyűjtésért, a fényképeket jobban szeretem. Bon Jovit persze nem hagynám ki.Ha arról lenne szó, hogy találkozhatnék Alannel, én sem mernék akkor odamenni hozzá, ha kismilliónyian rajta vannakGrinszerintem ez olyan pofátlan tud lenni sokszor.
De gondolom megőrzi a lélekjelenlétét és aláír,ha mégoly félelmetes is mikor annyian összenyomják

Emyke
11-03-2010 09:59

Tag

Regisztrált: 08.02.10

Lilyanjudyth írta:
Marion írta:

Tekintettel arra, hogy angol tudásom még mindig egy nulla, és Alan még mindig olyan hatalmas, félelmetes hangú, biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan gyávácska lennék. Grin

kb én is ígyFrown

Adora
11-03-2010 10:21

Tag

Regisztrált: 18.12.07

Emyke írta:

Ha arról lenne szó, hogy találkozhatnék Alannel, én sem mernék akkor odamenni hozzá, ha kismilliónyian rajta vannakGrinszerintem ez olyan pofátlan tud lenni sokszor.
De gondolom megőrzi a lélekjelenlétét és aláír,ha mégoly félelmetes is mikor annyian összenyomják

vagy meglóg egy másik kijáraton....PfftGrin
Szerkesztette: Adora - 11-03-2010 10:23
We are made of the same field of dreams
and a dream is crowned our little life

Shakespeare

Edith
11-03-2010 10:33

Tag

ha már így felhozódott a F1, én is nagy Schumi rajongó voltam anno, mikor még versenyzett.
aztán ő elment, és jött egy szép szál, ifjú, szőke hajú kék szemű gyerek, akit Nico Rosbergnek hívnak. Love na ez a szivecske nem olyan értelemben, mert nem vagyok pedofil Frown csak egyszerűen szerintem az egyik legjobb versenyző a mostaniak közt. anno az apjának voltam rajongója, talán ez is közrejátszik, hogy most meg a fiának.

szóval a lényeg, hogy most visszajött ugye Schumi, és mit ad isten, pontosan abba a csapatba került, amelyikbe Nico.
ez ám a nagy dilemma! most melyiknek szurkoljak? Toprengamp;
mert mindkettőnek nem lehet. vagy mégis? Vakar

Adora
11-03-2010 11:53

Tag

Regisztrált: 18.12.07

Conan: Cling to the bed and shriek, is not in the manual.

Rickman: (laughs, and twists in chair) Forty-five seconds later, it's over, and then I think (closes eyes again) okay, now what do I do, okay, I'll go and stand in the doorway. (audience giggles) Nothing's happening and I'm standing in the doorway (right hand flourish) and then I think, all right, now I'd better get out of here. But (both eyebrows up) I'm not wearing anything. So, now I have to find some underpants, I decide. So, you can't see a thing (blocks his face with his right hand) you know, your hand is like this, so I'm going like this (he fumbles with hands) for the drawer of the underpants, and I spent a good 30 seconds trying to figure out whether I'd got them on back to front or not. (Two fists, twisting, as audience laughs) "Where's the label?" I'm thinking . . . (Reaches behind himself, and down, with his right hand. More laughter.)

http://dailyteleg...quest.html

Csak hogy ti se tudjatok dolgozni! Í:Haha
Szerkesztette: Adora - 11-03-2010 11:54
We are made of the same field of dreams
and a dream is crowned our little life

Shakespeare

Ugrás a fórumra: